Qui mana la Policia Local de La Bisbal?

La nit abans de la diada, ARRAN Baix Empordà vam penjar una estelada a sota de la senyera que l’ajuntament ha col·locat recentment a la rodona d’entrada a la Bisbal. Aquesta acció tan pròpia dels ciutadans del país en una diada tan senyalada, una vegada més, es va veure enterbolida per la intransigència i falta de respecte del regidor del PP, un tal Cano.

La Policia Local per indicacions úniques d’aquest regidor va retirar-la. Això demostra la poca professionalitat i la falta d’imparcialitat d’alguns dels membres del cos.

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!
INDEPENDÈNCIA, SOCIALISME I FEMINISME!

Declaracions de l’Alcalde al portal totbisbal.com:

Per tancar la polèmica, fou una ordre donada pel Sr. Cano. L’agent va complir-la sense consultar ni al Sargent ni a l’Alcalde. Hem emès una ordre de servei a tot el cos de policia perquè no torni a suceïr. Jo mateix els hi vaig explicar als promotors.

Font: http://www.totbisbal.com/comunica/piades.php [Piulada d’Arran Baix Empordà, 15 setembre de 2012]

Notícies relacionades:

L’edil del PP de la Bisbal, Andrés Cano, té protecció policial fa més d’un mes

[Noticia Diari de Girona] Un agent municipal treu una estelada per ordre de l’edil del PP, a l’oposició

Anuncis

3 pensaments sobre “Qui mana la Policia Local de La Bisbal?

  1. “Muerto el perro muerta la rabia” , aquesta bandera nomes representa els ideals de un tant per cent de la població , que en tot respecte alguns la poden defensa pero, la unica legal , es la senyera catalana , la quatri barrada, la unica aprovada per el ple es la que hi havia, el fet sense cap transendencia de penjar una bandera en un mastil oficial , i retirarlo per part de la policia sota ordres de un regidor , es el minim que es podia fer. El boicot a les banderas oficials sota el nom de llibertat i altres es una blasfemia i una despreciable opcio de la gent que no te arguments , intenta sabotejar, extorsionar , i manipular l’ho públic o sigui lo de tots. Gracies, ara ja poden opinar si es que poden resoldre……

    • Dius molt bé que l’estalada reprsetna només un tan per cent de la població; el problema és que aquest tan per cent som majoria a Catalunya. Però una majoria que no es pot expressar democràticament, que no pot decidir al seu futur, per culpa d’una sistema legal que l’empresona. En aquesta situació, atacar la legalitat vigent és legítim. Quan els governs i les lleis no respecten els drets del poble, és obligació del poble rebelar-se. Salut!

  2. Retroenllaç: Concejal del PP amenazado de muerte por ordenar retirar una estelada « Productos catalanes y vascos… No gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s